Home » Stiri » Primăria a alocat bani pentru pietruirea drumurilor din comună

Primăria a alocat bani pentru pietruirea drumurilor din comună

În ultima ședință de Consiliu Local, consilierii au aprobat la propunerea primarului alocarea a 3,5 miliarde de lei vechi pentru modernizarea unor drumuri comunale. Primaria va trebui să organizeze astfel în toamna acestui an licitație deschisă pentru lucrările de pietruire a drumurilor comunale din satele Borosoaia și Onești.

Prin această măsură primarul Paul Mursa urmărește să pregătească, pentru iarnă, drumurile din comună ca acestea să fie accesibile și pe timp de ploaie sau ninsoare.

“Principala mea grijă pentru comuna noastră sunt drumurile. Dintotdeauna noi am fost privați de drumuri bune și a trebuit să așteptăm până în 2014 ca să vină domnul președinte Adomniței și să reabiliteze drumul principal din Plugari care face parte din traseul Iași-Botoșani. Acum că artera principală din comună o modernizează Consiliul Județean este un avantaj major pentru noi că putem aloca bani pentru drumurile din satele Onești și Borosoaia, acolo unde localnicii au suferit cu ani în urmă din cauza drumurilor de pământ care erau inacesibile pe timp de ploaie sau ninsoare.

Vreau să realizăm lucrări de calitate în comună care să dureze câțiva ani buni și firma care va câștiga licitația, indiferent de unde va fi, va trebui să arate că își merită banii pe lucrările de pietruire. Pe tot parcursul mandatului meu o să mă asigur că investim în drumurile noastre și că oricând poate ajunge o ambulanță la orice casă din comună”, a spus primarul Mursa.

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *