Home » Stiri » 1,5 miliarde de lei vechi pentru terminarea lucrărilor la grădinița Plugari

1,5 miliarde de lei vechi pentru terminarea lucrărilor la grădinița Plugari

Pentru că știe foarte bine că o educație bună se face în condiții bune, primarul Paul Mursa a reușit să aloce fonduri din bugetul local pentru grădinița din satul Plugari. După ce de 4 ani de zile lucrările au fost sistate, acestea se vor relua în perioada următoare și se vor finaliza cu cei 1,5 miliarde pe care i-a alocat Consiliul Local. Momentan preșcolarii care învață la grădinița cu pricina făceau orele în 2 schimburi din cauza că sunt peste 100 de copii în 2 grupe de grădiniță plus o grupă de copii aflați la clasa pregătitoare.

Investiția de la grădiniță mai curpinde însă și construirea unei săli de sport în valoare de 1 miliard de lei vechi, bani pe care primăria nu-i poate aloca anul acesta. Primarul Paul Mursa a decis continuarea lucrărilor de la grădiniță, ca să le creeze copiilor condiții mai bune de învățat, sali de clasă și de mese curate și moderne, grupuri sanitare igienizate și sistem de încălzire propriu.

“Cu puținii bani pe care-i avem în bugetul local pe 2013 ne-am propus să terminăm lucrările la grădinița din satul Plugari. Am alocat aici 1,5 miliarde de lei vechi pentru sală de mese, grupuri sanitare și sistem de încălzire. Știu cât de mult contează ca copii noștri să aibă condiții de învățat bune și să beneficieze de tot sprijinul nostru, al educatorilor și profesorilor ca să își facă o carieră frumoasă în viață” , a spus primarul Mursa.

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *