Home » Stiri » 7 miliarde pentru reabilitarea drumului județean Plugari-Borosoaia

7 miliarde pentru reabilitarea drumului județean Plugari-Borosoaia

Prin sprijinul de care beneficiază primarul Paul Mursa la președintele Consiliului Județean Iași, Cristian Adomniței acesta a reușit să atragă în comună o finanțare de 7 miliarde de lei vechi. Banii au fost investiți de Consiliul Județean Iași pentru reabilitarea DJ 218B. Astfel că s-a rezolvat problema transportului în comun între satele Plugari și Borosoaia, care adineaori nu se putea desfășura din cauza drumului impracticabil din zona dealului. Acum mijloacele din transport fac rutele Iași-Plugari și pornesc chiar din satul Borosoaia.

“Am reușit prin reabilitarea drumului județean făcută de Consiliul Județean să aducem autobuzul până în satul Borosoaia și acum de aici pornește ruta Iași-Plugari-Borosoaia. Știu că exista o problemă pentru localnici că ajungeau foarte greu în centrul comunei și chiar la Iași, dar acum am rezolvat-o”,a spus primarul liberal.

Unul dintre susținătorii de seamă ai comunei Plugari este consilierul județeanliberal ing. Petrică Dascălu, cel care susține la nivelul Consiliului Județean Iașiproiectele primarului Mursa și care se implică pentru atragerea de fonduriguvernamentale și județene pentru dezvoltarea și modernizarea comunei.

 

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *