Home » Stiri » Bani de la guvern pentru terminarea grădiniței Borosoaia și reparare căminului cultural

Bani de la guvern pentru terminarea grădiniței Borosoaia și reparare căminului cultural

Ales cu majoritate de voturi de către localnicii din comună, senatorul Florin Constantinescu a avut o întrevedere cu primarul Paul Mursa cu scopul de a aduce o finanțare de 10 miliarde de lei vechi în comună pentru finalizarea lucrărilor de construcție la grădinița din satul Borosoaia. Acum 3 ani de zile aceste lucrări au fost sistate și au rămas la nivelul temeliei.

“Am obținut sprijinul vicepreședintelui Senatului, a domnului Florin Constantinescu pentru a aduce în Plugari 10 miliarde de lei vechi pentru finalizarea lucrărilor la grădinița din Borosoaia. Dacă în Plugari o finalizăm cu bani din bugetul local, la Borosoaia avem nevoie de 10 miliarde de lei vechi, bani pe care nu îi avem și îi solicităm de la guvern”, a declarat primarul comunei Plugari.

Tot cu sprijinul guvernului USL, primarul Mursa și-a propus să realizeze reparații capitale la căminul cultural din comună. Proiectul de reparare și modernizare a centrului cultural din comună necesită o investiție de 10 miliarde de lei vechi. După ce preț de 10 ani de zile nu s-au mai făcut nici măcar o reparație la locația principală unde se desfășoară evenimentele din comună, primarul Paul Mursa și-a propus să realizeze cu bani din bugetul local câteva reparații minore și lucrări de cosmetizare pentru a-l putea da în folosință căminul localnicilor din comună ce vor să organizeze nunți și alte evenimente.

“Mi-a promis senatorul Constantinescu că mă va ajuta să obțin 10 miliarde de lei vechi pentru reabilitarea totală a căminului cultural din comună. Nu s-au mai făcut lucrări de reparații aici de aproape 10 ani și clădirea s-a degradat în timp. O să investim bani din bugetul comunei să-l reparăm câtuși de puțin ca să poată fi organizate aici diverse evenimente”, a spus primarul comunei, Paul Mursa.

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *