Home » Stiri » Lucrări intrerupte din lipsă de fonduri și contract expirat la baza sportivă

Lucrări intrerupte din lipsă de fonduri și contract expirat la baza sportivă

A trecut un an de zile din mai 2012 când a expirat termenul prevăzut în contractul de lucrări cu firma ieșeană care realizează baza sportivă. Momentan investiția începută prin programul guvernamental de construire de baze sportive în mediul rural este finalizată aproape pe jumătate, terenul fiind înconjurat și clădirea vestiarelor fiind începută și nefinalizată.

Din lipsa de fonduri lucrările la baza sportivă au fost întrerupte și investiția râmâne acum blocată întrucât primăria nu dispunde de fondurile necesare pentru finanțarea lucrărilor, în timp ce banii guvernamentali au fost sistați în întreaga țară.

Primarul Paul Mursa prefera ca banii care s-au investit pentru realizarea bazei sportive să fi fost alocați pentru realizarea reparații capitale la căminul cultural sau pentru începerea proiectului pe Măsura 3.2.2. care prevedea reabilitarea drumurilor sătești și realizarea unui centru after school în comună.

“Aș fi preferat să aplicăm pentru un proiect major de dezvoltare a comunei noastre pe Măsura 3.2.2. care prevedea reabilitarea drumurilor sătești și construirea unui centru de tip afterschool în comună, în locul bazei sportive – lucrare care este acum sistată și blocată din lipsa de fonduri guvernamentale”,a declarat primarul comunei Plugari, liberalul Paul Mursa.

– See more at: http://plugari.realitatealocala.ro/2013/06/lucrari-intrerupte-din-lipsa-de-fonduri-si-contract-expirat-la-baza-sportiva/#sthash.UELpwiaW.dpuf

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *