Home » Stiri » Primarul își propune să finalizeze până la sfârșitul acestei veri lucrările la sistemul de canalizare și alimentare cu apă din Borosoaia

Primarul își propune să finalizeze până la sfârșitul acestei veri lucrările la sistemul de canalizare și alimentare cu apă din Borosoaia

În momentul de față lucrările la sistemul de alimentare cu apă și cea de execuție a sistemului de canalizare din satul Borosoaia sunt aproape de 75%. Investiția nu putea fi finalizată până acum întrucât lipsea amplasamentul pentru stația de epurare. În ultima perioadă primarul Mursa a rezolvat problema amplasamentului și acum acesta se află în stadiu de predare, urmând ca lucrările la stația de epurare să înceapă cât mai curând.

Conducerea primăriei își dorește ca lucrările să se finalizeze până la finele verii pentru ca localnicii să se poată racorda la rețeaua de alimentare cu apă și la cea de canalizare. Totodată, primarul vrea să rezolve și problema apei potabile din zona Olandra.

“Cunosc problema lipsei de apă potabilă din zona Olandra care a avut loc în 2012 din cauza secetei și sper ca odată cu finalizarea lucrărilor la stația de epurare să dăm drumul la sistemul de apă potabilă și la cel de canalizare. Obiectivul meu în acest mandat este să aduc apă curentă și să racordăm la sistemul de canalizare cât mai multe gospodării din comună, pentru că localnicii gospodari merită condiții de trai mai bune”, a încheiat primarul Paul Mursa.

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *