Home » Stiri » Bani pentru finalizarea lucrărilor de canalizare din satul Borosoaia

Bani pentru finalizarea lucrărilor de canalizare din satul Borosoaia

De curând primarul Paul Mursa a fost chemat la București la sediul Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului pentru a semna contractul de finanțare pentru finalizarea lucrărilor la rețeaua de canalizare din satul Borosoaia. Momentul este unul important pentru comuna Plugari care a așteptat foarte mult timp acești bani de la guvern pentru a putea finaliza lucrarea.

Datorită lobby-ului făcut atât de primarul Paul Mursa la guvern, cât și a sprijinului președintelui Cristian Adomniței, Plugariul va putea continua lucrările la canalizare în perioada următoare. Astfel că prin contractul semnat la București, guvernul va finanța comuna cu 44 de miliarde de lei vechi.

“Am reușit să obținem semnarea contractului de finanțare la MDRT după foarte multe drumuri și după ce s-a insistat la minister și domnul președinte Adomniței. Îi mulțumesc personal în numele comunității noastre că ne sprijină în demersurile noastre.

Sper ca până în 2016 să avem și canalizare în casele localnicilor din Borosoaia și de ce nu să reușim să asfaltăm și drumul principal de acces tot cu sprijinul Consiliului Județean Iași”, a declarat primarul Paul Mursa.

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *