Home » Stiri » În curând localnicii din Borosoaia se vor putea racorda la rețeaua de apă

În curând localnicii din Borosoaia se vor putea racorda la rețeaua de apă

După multe așteptări, datorate lipsei de fonduri care au dus la prelungirea termenelor de finalizare a lucrărilor la rețeaua de alimentare cu apă a satului Borosoaia, localnicii pot în sfârșit să aibă acces la apă potabilă în urmatoarele săptămâni.

Încă din campania din 2012, primarul Paul Mursa și-a propus să finalizeze lucrările la rețeaua de alimentare cu apă din Borosoaia și să creeze condiții de normalitate în comună. De atunci primarul a făcut tot ce i-a stat în putință ca lucrările să continue și proiectul să fie finalizat. Astfel că în urmatoarele două-trei săptămâni lucrările vor fi gata în totalitate, iar rețeaua de apă va fi pusă în funcțiune și va fi administrata de APA VITAL Iași – operatorul județean de apă potabilă.

“În următoarele 2-3 săptămâni finalizăm unul dintre cele mai importante proiecte pentru localnicii din Borosoaia și anume rețeaua de alimentare cu apă. Am avut de câștigat în instanță procesul cu apa și iată că ne ajută bunul Dumnezeu să aducem apă în casele localnicilor din sat.

Urmează ca instalația de apă să treacă în administrarea APA VITAL Iași și apoi aceștia vor putea să dea drumul cererilor pentru racordare la rețea către gospodării. Sper eu ca astfel să aducem condiții de normalitate în casele celor din Borosoaia, mai ales că în paralel vom finaliza și lucrările la rețeaua de canalizare”, a spus primarul Paul Mursa.

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *