Home » Stiri » Gaz pentru toate comunele Iasului

Gaz pentru toate comunele Iasului

Stimati locuitori, doresc sa va aduc la cunostinta faptul ca una dintre cele mai mari dorinte ale tuturor este in curs de indeplinire!

Dupa cum stim cu totii, orice unitate administrativ teritoriala isi doreste sa aiba o infrastructura sanatoasa care sa contina: retea de apa, iluminat public, retea de gaz, salubritate si tot ceea ce presupune buna functionare a comunitatii.
Recent mi-am dat acordul si am depus toate diligentele necesare pentru ca UAT Plugari sa faca parte integranta din Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Nord Est – asociatie ce are ca principal obiectiv extinderea retelei de gaz in judetul Iasi, inclusiv in comuna Plugari.
Doresc de asemenea sa va transmit faptul ca, in legatura cu problemele pe care mai multi locuitori ai satului Borosoaia mi le-au transmis despre debitul de apa, precizez ca acestea au fost trasmise atat oficial cat si verbal conducerii APAVITAL, dumnealor asigurandu-ne ca in acest an vor efectua extinderi si reparatii pentru remedierea acestora (va fi montata o statie de pompare la baza dealului care va face legatura dintre statia Vladeni si rezervorul de apa Borosoaia).

Totodata, legat de asfaltarea celor 8,2 km de drumuri satesti din satul Borosoaia, lucrarile vor reincepe de indata ce vremea o va permite, iar pentru portiunile de drumuri satesti neacoperite de actualele lucrari, va transmit ca ne aflam la nivel de studiu de fezabilitate pentru acestea si speram ca astfel, in cel mai scurt timp sa devenim singura comuna din judet cu o proportie de 100 % a drumurilor satesti asfaltate.

De asemenea, facem apel catre conducerea Consiliului Judetean Iasi, si anume catre domnul presedinte Dr. Ing. Maricel Popa pe care il rugam sa isi indrepte privirea si spre DJ 281 B Plugari – Borosoaia drum ce este intr-o stare deplorabil , drum pe care Primaria Comunei Plugari si-a consumat resursele pe tot parcursul iernii pentru ca acesta sa poata fi practicabil: https://www.ziarulevenimentul.ro/stiri/moldova/gaz-pentru-toate-comunele-iasului–217449010.html?fbclid=IwAR2XnPKwWBCpixwHAn6AomczDSLzWriVw9xdDZYknX4hZ97TLsRwrjQfgZQ


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *